Caută o destinaţie

Evenimente Targu Neamt

Articole Turism

Festivalului Zilele Cetății MedievArtFest Târgu Neamț


De la miază-zi şi miază-noapte...se dă sfoară-ni ţară, la toţi cunoscuţii, că în mândra Cetate Neamţ şi în urbea de la poalele acesteia, va fi mare sărbătoare în zilele de 29, 30 iunie si 1, 2 iulie 2017!


Să se ştie,
oameni de omenie, gospodari ai urbei, vă invită să vă bucuraţi savurând bucate din 'ceaune fermecate', să dansaţi, să vă întreceţi în turniruri cavalereşti, să învăţaţi meserii uitate de vreme, să ascultaţi muzică de calitate!!!

Drept pentru care,
vă rugăm pre voi preacinstiţi invitaţi, să vă strângeţi la un loc şi să vă alăturaţi gândului nostru bun şi alaiului medieval ce va purcede de cu sară, din centrul urbei spre cartierul medieval, de la poalele Cetăţii Neamţ!

Patru zile şi trei nopţi, hodină nu vom avea!

Poruncitu-sa mare petrecere mare şi distracţie după chimir şi plăcere!

Mai mult,
dăm sfoară în ţară, că dacă vă veţi osteni să veniţi costumaţi în vestimentaţie de epocă, vom scoate de la chimir parale serioase, să premiem cele mai frumoase costume. Umblă vorba printre gospodari că sumele nu sunt mici şi dacă veţi simţi că sunteţi urmărit, tras în poză, să luaţi aminte că sunteţi sigur pe lista juraţilor!!!

Astfel că:
cei ce de departe vor veni, pot trage la hanurile din preajmă, și ca să fie siguri că vor avea un loc de dormit e bine ca din vreme să tocmească o odaie cetatea Targu Neamț!


LUME, LUMEEEE!
De la vlădică, la opincă,pregăteşte-te din vreme pentru marea petrecere medievală!

Te anunţăm din vreme... tocmeşte croitorul şi 4 zile şi 3 nopţi trăieşte-ţi visul de a fi prinţ, prinţesă, cavaler, bufon, rege, regină, vrăjitor, vrăjitoare, alchimist, fierar, coşar, negustorişi câte alte cele iţi vor trece prin minte!!! De la prunc de ţâţă, până la preaînţelepţii bătrâni ai cetăţii, sunteţi aşteptaţi la marea petrecere medievală!!!

Galerie foto


autor: Romania Turistica
23-Jun-2017