Caută o destinaţie

Obiective turistice Busteni

Articole Turism

Sport, Siguranță și Bun-Simț pe Pârtia Kalinderu

Sâmbătă la Bușteni: Coborâre Spectaculoasă cu Torțe și Deschiderea Sezonului de Schi.

Acest weekend marchează începutul sezonului de schi la Bușteni, cu un eveniment special programat pentru sâmbătă, 20 ianuarie. La ora 17:30, pe Pârtia Kalinderu, locuitorii orașului Bușteni și turiștii sunt invitați la o experiență memorabilă. Coborârea cu torțe aprinse, muzică bună și un impresionant spectacol de artificii vor face din această seară de sâmbătă un moment de neuitat.

Pârtia Kalinderu de la Bușteni, face parte acum din proiectul "Sport, Siguranță și Bun-Simț pe Pârtiile de Schi", Un proiect al Asociației Bun-Simț și Atitudine Civică. După succesul înregistrat la Straja și Predeal, asociația Bun-Simț Turistic a anunțat în 2023 un nou proiect de anvergură la Bușteni pe Pârtia Kalinderu, pe care l-au și implementat cu succes în ajunul Craciunului pe 24 decembrie 2023.

În cadrul acestui proiect "Sport, Siguranță și Bun-Simț pe Pârtia Kalinderu", au fost instalate 50 de perne de protecție și peste 1000 de metri de plasă de protecție, de diferite tipuri. Aceste elemente de siguranță, marca LISKI și omologate de Federația Internațională de Schi, au rolul de a spori gradul de siguranță pentru schiori și de a preveni accidentele. Prin această inițiativă, Bun-Simț Turistic împreună cu Decathlon Romania și autoritățile locale se asigură că sportivii și iubitorii de iarnă vor avea condiții optime pentru practicarea sporturilor de iarnă într-un mediu sigur și plin de distracție.

Galerie foto


foto: G.P
autor: G.P
18-Jan-2024